Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Taller Coloma presenta el calendari solidari 2014

El Taller Coloma d’Avià presenta aquest divendres a la tarda el calendari 2014. Un calendari que es fa des del 2012 arran de l’incendi que hi va haver a la bugaderia del Taller Coloma, quan es va pensar amb vendre calendaris per recaptar fons. La bona acceptació que va tenir ha fet que s’hagi repetit el 2013 i ara surti el del 2014, anys del 30è aniversari del Taller Coloma. I sempre els beneficis que se n’obtenen són per fer alguna o altra millora en aquest centre de treball per a persones amb alguna discapacitat. Enguany, s’arreglarà el camí de l’entrada perquè és de grava i això dificulta l’accés als treballadors del Taller que tenen mobilitat reduïda o van amb cadira de rodes.
El calendari solidari del Taller Coloma seguirà la línia dels altres anys, amb diferents fotografies on hi apareixen treballadors del taller al costat de persones conegudes del Berguedà, que en aquest cas seran per exemple l’atleta establerta a Berga Núria Picas, el contratenor d’Avià Xavier Sabata, la historiadora de Berga Dolors Santandreu, o el rector de Viver i Serrateix, mossèn Climent Forner, entre d’altres. Són fotos fetes per fotògrafs de l’AFTDAO (l’Agrupació Fotogràfica Tallers d’Arts i Oficis) de Berga.
Es presentarà aquest vespre, a 2/4 de 8 al Pavelló de Suècia. I ja se’n posaran a la venda. Costen 7 euros i a partir de dilluns, 25 de novembre, els 1.000 exemplars que se n’han fet ja es podran trobar a diferents establiments del Berguedà.

Comentaris