Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Berguedà viu Sant Joan amb revetlles i alguna Festa Major

El Berguedà viurà avui la nit de Sant Joan amb festes i revetlles a diferents punts de la comarca. A Berga, malgrat la ressaca de Patum, es farà revetlla al Castell de Berga. L’organitza la Berguedana de Folklore Total i començarà a les 8 del vespre amb un sopar compartit amb el que porti cadascú dels assistents (també caldrà dur taula i cadires). A les 10 de la nit, ball amb la Berguedana de Folklore Total.
FESTA MAJOR DE VILADA
A Vilada és Festa Major. El tret de sortida es va donar ahir, diumenge, amb activitats diverses, i continuen avui dilluns. Aquesta tarda a les 6, espectacle infantil i festa de l’escuma amb Dany Màgic. A les 10 de la nit, al Parc dels Gronxadors, encesa de la foguera, i revetlla amb disco mòbil Dj Jordi. Coca i cava per a tothom.
Demà, dimarts, a les 9 del matí cercavila amb els trabucaires d’Espinalbet. A 2/4 de 12, missa en honor a Sant Joan, amb la coral Les Veus del Picancel. A la 1, sardanes a la plaça de l’Ajuntament amb la cobla Orquestra Rosaleda. I a les 7 de la tarda, ball al local cultural amb l’Orquestra Rosaleda, que posarà el punt final a la Festa Major d’enguany.
El dimecres 26 s’obrirà la piscina. El dissabte 28, cinema a la fresca, al Parc dels Gronxadors. I el diumenge 29, caminada popular amb sortida a 2/4 de 8 del matí de la plaça de l’Ajuntament. A les 7 de la tarda, musical dels anys 60 amb l’obra ‘Fil a l’agulla, una història Ye-Ye, a càrrec del grup Sixties, al Local Cultural.
FESTA DE SANT JOAN A CAL MARÇAL
Cal Marçal (a Puig-reig) viu aquests dies les Festes de Sant Joan. Avui, hi haurà espectacle pirotècnic a partir de 2/4 d’11 de la nit, i a continuació ball amb Elisabeth Majoral. A la mitja part, coca de Sant Joan i cava per als assistents.
Demà, dimarts 24, a les 12 missa. A les 2, dinar popular i de germanor. A continuació partides de quinto. A les 5 de la tarda, exhibició de gimnàstica artística femenina amb Júlia Abayà Rodríguez, que participa a la copa catalana. I després, exhibició de zumba amb Judit Martínez. A 2/4 de 6, festa infantil i gresca amb el grup berguedà Koloraines. I més tard, ball amb Marta, i botifarrada a la mitja part.

Comentaris