Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Els Mossos fan un bon balanç del dispositiu especial de trànsit per Patum

Els Mossos d’Esquadra han fet una valoració positiva del dispositiu especial de trànsit que hi ha hagut durant els dies de Patum.
Els agents han treballat amb l’objectiu de prevenir i garantir la seguretat a les carreteres, així com denunciar les infraccions de trànsit, com el consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.
Segons fonts del cos de Mossos, el dispositiu ha estat un èxit a nivell d’accidentalitat, ja que no s’ha registrat cap accident de trànsit. Una dada que constata la tendència dels joves a ser cada vegada més conscients dels riscos a la carretera.
Al llarg dels cinc dies de Patum a Berga, els Mossos han fet 2.551 proves d’alcoholèmia. Hi ha hagut 76 denúncies per alcoholèmies administratives, 6 positius en drogues, 8 conductors a qui se’ls ha imputat un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir amb una taxa penal, i 1 negativa a sotmetre’s a les proves. No s’ha fet cap detenció.

Comentaris