Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Societat

16 joves del Berguedà s’han inserit al mercat laboral gràcies als programes de polítiques actives d’ocupació

16 joves del Berguedà s’han inserit al mercat laboral gràcies al desplegament de programes de polítiques actives d’ocupació que s’han fet al Berguedà per millorar l’ocupabilitat de joves menors de 30 anys.

Concretament, en el marc del programa Fem Ocupació per Joves –promogut per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya–, 10 persones han trobat feina al Berguedà en diferents sectors i ocupacions, principalment en peonatges de manteniment i restauració.

Per altra banda, a través del programa Joves per l’Ocupació que pretén proporcionar una formació professionalitzadora i competències transversals als joves de 16 a 25 anys en situació d’atur, s’ha acabat satisfactòriament el període de pràctiques a empreses. A més, 6 joves han obtingut una contractació de sis mesos. Cal tenir en compte, que encara existeix la possibilitat de contractació subvencionada pels nois i noies del programa Joves per l’Ocupació fins a finals d’octubre, amb una subvenció del Salari Mínim Interprofessional, durant 6 mesos, per activitats empresarials del sector agroalimentari i hostaleria.

Estic amb tu

Comentaris