Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Cultura

Brams i Xavier Sabata, finalistes en diferents categories dels Premis Enderrock 2015 de vot popular

El grup berguedà Brams i el contratenor d’Avià Xavier Sabata són finalistes i entren a formar part dels grups i artistes ja classificats a la segona volta per aconseguir el vot popular en diferents categories dels Premis Enderrock 2015.

La 27a gala dels Premis Enderrock 2015 pren forma a poc a poc. Aquesta setmana s’ha presentat en roda de premsa a Girona la llista de finalistes que es disputaran la segona volta del vot popular. En total, a la primera volta s’han recollit 6.150 vots, i ara els usuaris registrats a Enderrock.cat podran decidir quins és el resultat final entre els 10 finalistes de cada categoria. Brams, el grup de Berga, és finalista en tres categories: millor disc de pop-rock, per Anem tancant les portes de la por; millor cançó de pop-rock, per la cançó del mateix nom que el disc; i millor artista.

Estic amb tu

Per la seva banda, el contratenor Xavier Sabata és finalista en la categoria de ‘millor disc català de clàssica’, categoria en què excepcionalment hi  ha només 3 classificats.

Fins al 10 de febrer, el públic pot votar els seus grups favorits entre els 10 classificats de cada categoria dels Premis Enderrock.

Avià Brams Contratenor Nominacions Premis Enderrock Titot Vot popular Xavier Sabata

Comentaris