Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Gironella, Societat

Gironella programa activitats sobre la gestió dels rumors

‘Gironella: Desmuntant rumors, construint convivència’. És el lema del nou cicle d’activitats que organitza l’Ajuntament de Gironella sobre la gestió dels rumors per a una millor convivència a la vila. Segons l’alcalde, David Font, l’objectiu d’aquest cicle és oferir espais de reflexió, sensibilització i formació al voltant de la convivència intercultural.

La primera de les activitats es farà el dilluns 23 de maig. Serà una xerrada dirigida a professionals i agents socials sobre les maneres de gestionar els rumors envers les persones d’altres orígens. Cal inscripció prèvia. Anirà a càrrec de Xavier Casademont i es farà d’1 a 3 de la tarda a la sala d’actes de la biblioteca

El divendres 10 de juny es durà a terme una sessió de teatre-fòrum, ‘Jo no sóc..però…’ a càrrec de la Xixa Teatre que convidarà a tothom qui hi assisteixi a debatre i reflexionar sobre les actituds i els estereotips envers el fet migratori i la diversitat. Serà a 2/4 de 6 de la tarda al Casal de la Gent Gran.

I des d’aquest cap de setmana i fins al 30 de juny la Biblioteca i el Casal de la Gent Gran acolliran l’exposició ‘Obre els ulls’, dissenyada per SOS Racisme i Aixada Antiracista, que permetrà al visitant posar-se a la pell de persones d’altres orígens culturals.

Estic amb tu

Amb aquest nou projecte l’Ajuntament de Gironella vol continuar incidint en un dels elements que més dificulta la convivència en la diversitat: el desconeixement de l’altre. La voluntat del cicle és afavorir la construcció d’una convivència intercultural més cohesionada aportant-hi debats i eines que desmuntin els rumors i estereotips tan presents en el nostre dia a dia.

 

Activitats convivència diversitat cultural Exposició rumors Xerrada

Comentaris