Gironella, Comunicació, PLAY

Torna a viure les campanades de Gironella

Et vas perdre les campanades de Gironella que es van veure per tot Catalunya? Eres a la plaça i vols reviure el moment? Aquí tens el vídeo amb el moment del canvi d’any, i tot el programa especial que va emetre Televisió del Berguedà i la Xarxa de Comunicació Local.

Segons l’Ajuntament de Gironella, Les Grans Campanades de Gironella van desbordar totes les previsions d’assistència a la plaça de la Vila. Més de 700 persones van gaudir en directe del programa especial elaborat per Televisió del Berguedà i La Xarxa, amb actuacions musicals i un castell de focs al punt de les 12 de la nit. L’Ajuntament està molt satisfet de la resposta de la gent de Gironella i la resta de la comarca, i per això ja pensa en com mantenir aquesta tradició cada any a la plaça de la Vila.

També el ball de l’Orquestra Selvatana va omplir el local del Blat, així com els DJ que van arrodonir la nit i que van convertir la de Gironella en la festa de referència per molts joves de la comarca per celebrar l’entrada d’any.

Cal destacar que els actes van transcórrer sense cap incident i que van ser possibles gràcies a la implicació de l’Ajuntament sumada a l’oportunitat brindada per Televisió del Berguedà i La Xarxa de Comunicació Local de retransmetre’ls per tot Catalunya, a més de la col·laboració entre l’Associació de Joves i Lluís Barniol, de Parèntesis Grup, que van permetre organitzar un magnífic ball de nit.

campanades Cap d'Any

Comentaris