Gironella, PLAY, Festes

La Mega Pubilla del Carnestoltes a Gironella promet sorpreses i novetats

La Mega Pubilla del Carnestoltes a Gironella promet sorpreses i novetats

És una de les grans novetats del Carnestoltes 2017 a Gironella. Fins ahir el seu aspecte era una autèntica incògnita i, per això, el grup de joves de Gironella ha decidit presentar-la públicament. La Mega Pubilla, un personatge que neix per crear encara més ambient en el carnaval gironellenc, serà “la jutgessa del concurs d’aparadors i una mestra de cerimònia”, tal com va explicar el regidor de Festes, Lluís Vall, a la roda de premsa de presentació del Carnestoltes.

D’entrada, la Mega Pubilla convida els vilatans a assistir a la seva arribada, dissabte a 2/4 d’11 del matí, i promet una rua plena de sorpreses i novetats.

Carnestoltes de Gironella Mega Pubilla

Comentaris