Un camió bolca a la C-16, a la Nou, i obliga a tallar la via en tots dos sentitsAnterior
Vilada convoca un concurs fotogràfic per celebrar el 25è aniversari dels gegants del pobleSegüent

Berga, PLAY

El petó de Mònica Terribas contra l’agressió homòfoba viscuda a Berga

El petó de Mònica Terribas contra l’agressió homòfoba viscuda a Berga
Espai d'interlineat+- AMida del text+- Imprimeix la notícia

Catalunya ha despertat amb petons. Un dels programes de ràdio més escoltats de Catalunya, El Matí de Catalunya Ràdio, ha cantat les 8 del matí amb un editorial de Mònica Terribas dedicat a l’agressió homòfoba que van patir la parella de joves a Berga aquest cap de setmana. “Que cadascú es faci els petons que vulgui i on vulgui”, ha dit.

Terribas ha donat el tret de sortida a un matí de petons. Després de fer-se un petó reivindicatiu amb la també periodista Marta Romagosa, la presentadora d’El Matí a Catalunya Ràdio ha encoratjat els catalans a fer-se petons amb desconeguts i enviar-los a la redacció del programa. “Potser aquesta és la millor resposta a un atac intolerable. Potser aquest és l’antídot davant les actituds de rebuig cap a l’altre”, ha conclòs.

La campanya ha estat un èxit i al llarg del matí la redacció del programa ha rebut nombroses fotografies d’oients que s’hi han sumat. Hores més tard, el propi programa ha fet públiques a través del seu compte de Twitter algunes de les imatges contra la homofòbia.

FOTO. El moment del petó de Terribas i Romagosa contra la homofòbia / El Matí de Catalunya Ràdio

Etiquetes: agressió homòfoba, El Matí de Catalunya Ràdio, homofòbia, Marta Romagosa, Mònica Terribas, petóSubscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs cada tarda un correu amb les notícies del dia!

Les notícies del Berguedà al teu mòbil

Get it on Google Play