Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Societat

L’autor de l’agressió homòfoba, un jove berguedà amb fama de violent i buscabregues

L’autor de l’agressió homòfoba, un jove berguedà amb fama de violent i buscabregues

Nervis incontrolables, moltes ganes de baralla i canvis de conducta sobtats. Així és el principal agressor de la picabaralla d’aquest diumenge a La General, segons fonts properes al seu entorn consultades per l’AquíBerguedà.cat. La nit el transforma. Jovent de Berga assegura que, tot i que és una persona amb molts amics i amb parella estable, no era sorprenent ni molt menys topar amb una baralla en què estigués involucrat.

Ha viscut pràcticament tota la vida a Berga, a la Valldan. De fet, els seus instints violents es van accentuar fa uns anys, després d’una temporada lluny del Berguedà, a València. Segons expliquen alguns coneguts, el seu comportament va canviar radicalment des que va tornar a viure a Berga, i ha anat a més.

A partir de llavors, la violència s’ha convertit en una manera d’esbarjo per al jove, que en ocasions solia entrar en un estat de nervis incontrolable per culpa, en molts casos, del consum de drogues. De fet, un d’aquests atacs va acabar amb una baralla enmig d’una Patum, fa cosa d’un parell d’anys, on una de les víctimes va tenir ferides molt importants. Tot plegat, però, va quedar en un ball de cops sense grans conseqüències per al jove detingut aquest dilluns al matí.

agressió homòfoba

Comentaris