Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Patum

El jurat del concurs de cartells de la Patum no retirarà la proposta que ha generat controvèrsia

El jurat del concurs de cartells de la Patum no retirarà la proposta que ha generat controvèrsia

El jurat del concurs de cartells de la Patum no retirarà la proposta que alguns berguedans creuen que compara els plens amb el nazisme. La regidora de Patum, Mònica Garcia, ha confirmat a l’AquíBerguedà.cat que no prendran cap tipus de mesura al respecte, de manera que deixaran a criteri dels berguedans la decisió d’acceptar-lo o descartar-lo com a nou cartell anunciador de la festa. “El poble de Berga és completament capaç de votar quin cartell vol i a qui no li sembli adient aquesta proposta no la votarà”, ha dit la regidora.

D’altra banda, Garcia ha volgut deixar clar que des del jurat “en cap moment es va donar la interpretació que alguns li han donat”. De fet, ha assegurat que el propi jurat va estar parlar de la proposta en qüestió i la va interpretar des del punt de vista dels berguedans que viuen lluny de la ciutat i hi tornen per Patum o des del fet que la festa travessa fronteres. A més, la regidora ha recalcat que l’autor “no s’ha de justificar per res”, ja que qualsevol interpretació que se’n faci “és del tot subjectiva”.

D’aquesta manera, la proposta, titulada “Diàleg”, podrà ser votada per qualsevol berguedà fins el dia de Sant Jordi a l’Oficina de Turisme de Berga.

Estic amb tu

Comentaris