Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Puig-reig, Cultura

El grup URRA, de Puig-reig, passa directe a les semifinals del Sona9 2017

El grup URRA, de Puig-reig, passa directe a les semifinals del Sona9 2017

El grup URRA, de Puig-reig, ha passat aquest dimarts, 16 de maig, a les semifinals del concurs Sona9 gràcies al vot popular. Roger Coll, compositor i productor de la banda protagonitza els directes, juntament amb Roger Orriols, Enric Ballús i Cesc Ginestà o Xevi Collado. El seu nou treball, Volem, està compost per cançons fresques, mogudes i profundes.

A cadascun dels 6 concerts preliminars de la primera fase del #17Sona9, el vot del públic assistent ha triat un grup o solista, que passa directament a les semifinals, mentre que el jurat escull els 6 artistes restants entre els candidats que no tria el públic. En un d’aquests 6 concerts, els assistents es van decantar pels URRA, de manera que els puigreigencs passen directament a l’última eliminatòria abans de la final.

Els dotze semifinalistes del Sona9 2017 actuaran en directe en una nova fase del concurs durant el mes de setembre al festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, les Festes de Santa Tecla de Tarragona i el BAM de Barcelona.

La primera fase del #17Sona9 es tancarà el dijous 25 de maig a la sala Matisse de València amb les actuacions dels grups classificats de la Comunitat Valenciana, Deliri (Pop-Folk, Gandia), Barbaritats (Funk-Rock, Xàtiva) i L’Emperador (Pop-Rock, Canals).

Mentrestant, però, els URRA seguiran actius. A banda de la seva activitat a les xarxes socials, com Instagram, Spotify, iTunes i Youtube, preparen nombroses actuacions durant tot l’estiu. Les més immediates seran diumenge, 3 de juny, a la Festa Major de Puig-Reig i l’endemà, dia 4, al Konvent de Cal Rosal.

Sona9 URRA

Comentaris