Berga, Política

Berga aprova, finalment, liquidar el contracte amb l’empresa que havia d’acabar les obres als Pedregals

Berga aprova, finalment, liquidar el contracte amb l’empresa que havia d’acabar les obres als Pedregals
L'Ajuntament ha aprovat per ple extraordinari rescindir el contracte amb la constructora que havia d'actuar als Pedregals. MARC CANTURRI

L’Ajuntament de Berga liquidarà finalment el contracte amb l’empresa Àrids Romà, que era l’encarregada d’assumir les obres al barri dels Pedregals. El consistori ha aprovat per unanimitat en ple extraordinari acabar amb el contracte i, ara, podrà començar els tràmits per treure a concurs les obres que queden pendents.

Àrids Romà va aturar les obres fa quatre anys perquè no cobrava i des d’aleshores no s’han reprès. Ara, l’empresa no té cap mena d’intenció de reprendre les obres i el consistori ha de rescindir el contracte per poder licitar el que queda pendent i atorgar-ho a una altra constructora. Actualment, segons Camps, queda més d’un 20% de les reformes previstes inicialment, la qual cosa equival a uns 500.000 euros de despesa.

L’aprovació arriba una setmana més tard del que preveia el govern de la CUP. El regidor d’Urbanisme, Oriol Camps, va proposar-ho en el ple ordinari del dia 1 de juny però l’oposició es va negar a prendre una decisió i va demanar que s’aplacés l’aprovació una setmana. Davant aquesta resposta, s’ha convocat un ple extraordinari aquest mateix dijous i, finalment, no hi ha hagut problemes per acordar la liquidació.

Ajuntament de Berga Àrids Romà Els Pedregals Ple extraordinari

Comentaris