Teatre AJ Berga

Patum

La consellera Munté i la vicepresidenta del Parlament, Anna Simó, pugen a la Patum 2017

La consellera Munté i la vicepresidenta del Parlament, Anna Simó, pugen a la Patum 2017
La consellera de la Presidència, Neus Munté, seurà al balcó de l'Ajuntament de Berga dijous de Patum. ELISABETH MAGRE - EL PUNT AVUI

La consellera de la Presidència, Neus Munté, serà a la Patum completa de dijous a la nit. Segons han confirmat fonts del Govern de la Generalitat a l’Aquí Berguedà, Munté seurà al balcó de l’Ajuntament per presenciar alguns dels salts de la primera Patum completa del 2017.

En clau demòcrata, membres del PDeCAT a Berga han confirmat a aquest mitjà que la coordinadora general del partit, Marta Pascal, acompanyarà a la consellera de la Presidència a la festa berguedana per excel·lència, així com també Jordi Turull, president del grup parlamentari de Junts pel Sí.

Encara pendents de confirmació hi ha altres noms importants com Mercè Conesa, presidenta de la Diputació de Barcelona; Meritxell Borràs, consellera de Governació; i Meritxell Ruiz, consellera d’Ensenyament, que medita presenciar els actes de la Patum infantil.

ERC fa públics els seus convidats

Esquerra també ha anunciat els seus convidats a omplir el balcó de l’Ajuntament. El senador Xavier Castellana serà a la Patum completa de dijous a la nit. La delegada del Govern a la Catalunya central, Laura Vilagrà, presenciarà els actes del matí de divendres, de Patum infantil; mentre que Anna Simó, vice-presidenta del Parlament, serà als actes de la tarda.

De cara al cap de setmana, Mireia Mata, directora d’Igualtat de la Generalitat, serà a la Patum de Lluïment de diumenge al migdia. Al vespre, el diputat al Congrés Joan Tardà, el senador Bernat Picornell i la gerent de regió sanitària de la Catalunya central, Marta Chandre, formaran part del balcó del consistori. A més, durant tot el dia serà a la capital del Berguedà la delegada del Govern a Alemanya, Marie Kapretz.

convidats polítics Esquerra Republicana de Catalunya Patum 2017 PDeCAT

Comentaris