Revetlla de Sant Joan a Guardiola de Berguedà

Patum

L’Ajuntament rep 317 instàncies per inscriure’s al sorteig per fer de ple de la Patum

L’Ajuntament rep 317 instàncies per inscriure’s al sorteig per fer de ple de la Patum
Salt de plens d'una Patum passada. MARTA PONT I ROCA

317 persones s’han apuntat al sorteig per fer de ple gràcies als 152 salts que concedeix l’Ajuntament de Berga. Segons dades del propi consistori, s’han rebut més de 300 instàncies i gairebé la meitat han estat entrades per gent de la ciutat (142). Ara bé, les dades definitives reflecteixen que hi ha inscrits de 71 municipis diferents de Catalunya, tot i que gairebé la majoria compten amb representació molt discreta (entre un i tres inscrits).

La idea del sorteig també ha cridat l’atenció a la segona vila més gran de la comarca, Gironella, que amb 18 inscrits és la segona procedència amb més representants. A banda, però, sorprenen els 12 inscrits de Manresa, que superen els 9 d’Avià i els també 9 d’una altra sorpresa: Terrassa. A més, el consistori ha rebut 8 instàncies des de Barcelona.

L’Ajuntament de Berga també ha proporcionat les dades sobre el mecanisme utilitzat per entrar les instàncies. En aquest sentit, 134 han estat emeses de manera presencial mentre que 177 s’han fet telemàticament, és a dir, per internet. En les 6 restants no ha quedat registrat el mitjà a través del qual s’ha fet la instància, tot i que sí que han obtingut un número de registre i, per tant, entren al sorteig, que es farà aquesta mateixa tarda, a les 20.30h, a l’Ajuntament, i es podrà seguir en directe a través del Facebook Live de l’Aquí Berguedà.

Un cop fet el sorteig, 152 persones obtindran el salt i els altres 165 inscrits quedaran com a reserves o hauran de renunciar a la idea de fer de ple.

Ajuntament de Berga instàncies sorteig per fer de ple sorteig plens

Comentaris