Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Patum

Canal Patum – La Patum 2017, minut a minut

FINALITZAT
Última actualització fa 11 mesos
00:01
Endavant amb el darrer tram de Patum 2017

La plaça de Sant Pere afrontarà en les properes hores els dos últims salts de Patum 2017. Per part nostre, ho deixem aquí i us convidem a gaudir in situ de la millor festa del món. Durant sis dies, l'Aquí Berguedà us ha ofert l'actualitat patumaire a través de la innovadora eina del minut a minut, un sistema inèdit en el cobriment d'una Patum. Milers de persones ens han visitat durant aquesta setmana per tal de seguir informats d'una edició de la Patum memorable. Gràcies a tots per la confiança i fins l'any que ve! Demà ens reenganxem a l'actualitat berguedana!

1497823207612909618524

Marc Canturri
23:53
BRUTAL! Primer salt de plens de la nit magnífic!

La plaça de Sant Pere viu un salt de plens esplèndid i encara el darrer tram de Patum. En pocs minuts tornaran a sortir en escena els Turcs i Cavallets.

Marc Canturri
23:39
DIRECTE | Segueix el salt de plens en directe a través del Facebook de l'Aquí Berguedà

Marc Canturri
23:03
Molts berguedans també s'estrenen aquesta nit com a plens

El Joan té 23 anys, és de Berga i avui saltarà de ple per primer cop a la seva vida. Fa molts anys que salta a la plaça però mai havia tingut "l'empenta d'anar a demanar salt a un vestidor". En canvi, el sorteig li ha obert les portes. "No depens de ningú i això engresca a molta gent", diu. Del salt, n'espera una experiència inoblidable i, sobretot, que ningú es faci mal, ni ell ni els que l'acompanyen, que són els familiars més propers.1497819278379927259524

Marc Canturri
22:54
Les guites ja han fet córrer als patumaires

Un cop més, les guites han fet gaudir i patir als assistents a la Patum en el seu segon salt de la nit. Fins ara, tots els salts s'estan desenvolupant sense incidents.

Lídia López
22:50
Els vestidors de ple ultimen preparatius

Primers plens a punt a la zona de vestidors. Al final del segon salt, primera aparició a la plaça

Marc Canturri
22:44
Segueixen els més de 30º a la plaça

Sens dubte, la Patum d'enguany serà recordada, entre d'altres coses, per la calor i les altes temperatures que s'han viscut al llarg dels dies. A tres quarts d'onze del vespre, el termòmetre de la plaça encara marca temperatures iguals o superiors als 30º que fan suar de valent als patumaires.

Lídia López
22:29
Finalitza la primera ronda de salts de la nit

Totes les comparses excepte els Plens han fet ja un salt. En breus els Turcs i Caballets tornaran a saltar a la plaça perquè, finalment, es produeixi el primer salt de Plens de la nit. 

Lídia López
22:19
Els Nans Vells ja han fet sonar les castanyoles

Les darreres comparses completen la primera ronda de salts del vespre en una plaça pràcticament completa.

Lídia López
22:01
Ja criden els Plens per anar a fer cues

Tranquil•litat sense encantar-se a la zona dels vestidors de plens, on ja han fet un primer avís als saltadors i saltadores de Plens perquè comencin a vestir-se.

Lídia López
Carrega més

minut a minut Patum

Comentaris