Vota als millors esportistes de l

Patum, Comunicació

Èxit rotund del Canal Patum de l’Aquí Berguedà, que rep més de 5.300 visites durant les festes de Corpus

Èxit rotund del Canal Patum de l’Aquí Berguedà, que rep més de 5.300 visites durant les festes de Corpus
La guita grossa, en un dels seus salts a la plaça durant la Patum 2017. LÍDIA LÓPEZ

El Canal Patum ha estat un èxit. Més de 5.300 usuaris únics han visitat la pàgina durant els dies de Patum. Aquesta iniciativa de l’equip de l’Aquí Berguedà ha consistit en cobrir l’actualitat patumaire a través d’un timeline àgil, visual i amb tota mena d’històries que passen en paral·lel a la millor festa del món.

El Canal Patum va començar a funcionar dimarts a la tarda, en motiu de la Patum de la Llar Santa Maria de Queralt i el Taller Coloma, i el sorteig dels salts de plens, i va finalitzar ahir a la nit, coincidint amb la Patum completa de diumenge. Durant aquests dies, l’equip de l’Aquí Berguedà ha buscat el cantó més amable de la festa, aquell que s’allunya de la polèmica que l’ha sacsejada durant els darrers mesos. Tot plegat, per donar als usuaris l’oportunitat de conèixer la festa des d’una mica més endins.

La Patum 2017 també ha servit per consolidar l’èxit de l’Aquí Berguedà en el cobriment periodístic de la Patum. Les xifres ho avalen: aquest any l‘audiència ha augmentat un 85% respecte l’any 2016 i ha duplicat les dades obtingudes l’any 2015. A més, a Facebook, la xarxa social on l’Aquí Berguedà hi destina més esforços, la pàgina ha guanyat gairebé 500 seguidors en cinc dies.

Aquí Berguedà Canal Patum

Comentaris