Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Olvan

El Consell Comarcal gestionarà la redacció del projecte constructiu de la depuradora d’Olvan

El Consell Comarcal gestionarà la redacció del projecte constructiu de la depuradora d’Olvan
Alguns membres del Consell Comarcal van ser a la inauguració de la depuradora de Berga, fa uns mesos. MARC CANTURRI

El Consell Comarcal del Berguedà i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) han signat un conveni de col·laboració per tal que l’ens comarcal s’encarregui de redactar un projecte que estudiarà les possibles ubicacions de la depuradora d’Olvan. A més, l’anàlisi també buscarà la millor via de depuració segons el tipus d’habitatges i aigües abocades que hi ha a Olvan.

El conveni s’ha signat per un import de 26.500 euros (IVA exclòs). Aquests diners aniran a parar al Consell Comarcal del Berguedà per tal que redacti el projecte a través d’un concurs públic. Amb aquesta signatura, el Consell pretén agilitzar la redacció d’aquest projecte i la posterior execució de l’obra per tal de tenir un nucli sanejat més a la comarca.

Actualment el Consell Comarcal és l’administració actuant en matèria de sanejament d’aigües residuals del Berguedà gràcies a les competències cedides per l’Agència Catalana de l’Aigua mitjançant un conveni entre les dues administracions signat l’any 2009.

Gràcies a aquest conveni, el Consell gestiona un total de 9 estacions depuradores d’aigües residuals i 14 estacions de bombament (Berga, Casserres, Castellar de n’Hug, Cercs, Gironella, Guardiola de Berguedà-Bagà, la Pobla de Lillet, Puig-reig i Sant Corneli).

Consell Comarcal del Berguedà depuradora d'Olvan

Comentaris