Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Gironella, Societat

Gironella dedica els dos últims caps de setmana de juliol als joves amb sis dies d’activitats d’estiu

Gironella dedica els dos últims caps de setmana de juliol als joves amb sis dies d’activitats d’estiu

Gironella prepara un final de juliol dedicat als joves. La Setmana Jove farà farà que els dos últims caps de setmana de mes estiguin plens d’activitats esportives i d’oci adreçades a tots els públics però, en especial, al jovent del poble. La idea, que surt del Grup de Joves de Gironella, es vol consolidar en la seva segona edició. “Hem après dels aspectes a millorar de l’any passat, i hi introduïm novetats”, ha dit David Saborido, regidor de Joventut, en la roda de premsa de presentació.

Entre els plats forts de l’edició, hi ha una gimcana gratuïta per diferents escenaris del poble, divendres 21; un torneig de bubble football a la zona esportiva, dissabte 22; una xaranga oberta a tothom que vingui vestit d’estiu, diumenge 23; sessió d’autocinema, divendres 28; una festa blanca als jardinets de la llar d’avis, dissabte 29; i un karaoke lliure, diumenge 30. Ben aviat podreu trobar totes les activitats al Sortim, l’apartat d’agenda de l’Aquí Berguedà.

El regidor Saborido ha explicat que la iniciativa té un pressupost d’uns 9.000 euros i ha volgut destacar la cooperació entre consistori i Grup de Joves. “Des de l’àrea de Joventut, sempre estem molt predisposats a escoltar les propostes que ens fan els joves del poble, i més des que s’ha creat aquesta entitat”, ha recalcat.

El grup es va fundar fa un any i a hores d’ara està format per una trentena de nois i noies d’entre 16 i 23 anys, segons ha explicat a la roda de premsa Ferran Ibáñez, membre de l’entitat. Ibáñez, a més, confia que l’acollida de la Setmana Jove “demostri que el jovent de Gironella és tan participatiu com sembla”.

Ajuntament de Gironella David Saborido Grup de Joves de Gironella Setmana Jove

Comentaris