Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga

Els comerços de Berga reparteixen gratuïtament targetes del bus urbà

Els comerços de Berga reparteixen gratuïtament targetes del bus urbà

L’Ajuntament de Berga i la Unió de Botiguers i Comerciants Berga-Comercial, han dut a terme una campanya per a promoure la mobilitat sostenible i el comerç de proximitat. La iniciativa pretén fomentar l’ús del transport públic en el moment d’efectuar les compres en els establiments locals dels principals eixos comercials de la ciutat. S’espera que el projecte doni a conèixer una mica més el servei de bus urbà a la vegada que es fomenta una mobilitat sostenible que redueix l’impacte mediambiental.

Els comerços adherits a la campanya han repartit unes 1.000 targetes de viatge del bus urbà per a què els usuaris puguin fer-ne ús de forma gratuïta. Les botigues que participen en aquesta acció disposen d’un distintiu que fa referència a la campanya, per tal que els consumidors puguin identificar-los fàcilment. La iniciativa finalitzarà un cop s’hagin repartit totes les targetes disponibles entre els clients que hagin realitzat qualsevol tipus de compra en els comerços esmentats.

Ajuntament de Berga Berga Comercial bus urbà de Berga

Comentaris