Vota als millors esportistes de l

Medi Ambient

Construiran una nova planta de tractament de residus al Berguedà el 2019

Construiran una nova planta de tractament de residus al Berguedà el 2019

La conselleria de Territori i Sostenibilitat ha confirmat que la Generalitat construirà una planta de tractament de residus de cara l’any 2019. L’anunci l’ha fet el mateix conseller, Josep Rull, aprofitant la reunió d’aquest matí amb els alcaldes a la seu del Consell Comarcal. El conseller afirma que han encarregat el projecte executiu per afrontar la construcció de la planta de valorització de residus i esperen que abans del 31 de desembre d’enguany, s’hagi fixat l’emplaçament d’aquesta.

Rull ha reconegut, en nom del Govern, l’esforç del Consell Comarcal i el conjunt de municipis pel pas endavant que els últims mesos han fet en polítiques de reciclatge, així com la recuperació i millor gestió dels residus, fent especial menció als canvis de recollida dient que el Consell “ha fet els deures”.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal, David Font, s’ha compromès a seguir treballant des de l’ens per millorar les males dades en matèria de reciclatge que actualment registra el Berguedà i espera que la notícia pugui fer d’al·licient a la ciutadania per implicar-se més.

Consell Comarcal del Berguedà David Font Josep Rull Planta de tractament reciclatge

Comentaris