Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Societat

Un cotxe s’encasta amb un fanal al passeig de la Indústria

Un cotxe s’encasta amb un fanal al passeig de la Indústria
El vehícle accidentat aquesta nit. LÍDIA LÓPEZ

Aquesta nit, un cotxe ha envaït la zona de vianants del passeig de la Indústria de Berga i ha col•lisionat amb un fanal. Els fets s’han produït poc després de quarts d’onze de la nit, just davant de l’Hotel Ciutat de Berga.

El xoc ha provocat que el fanal sortís disparat uns metres i que el vehícle de darrere hagi patit un petit cop al davant per evitar una topada major. Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat un camió de Bombers, un de la Policia Local i una Ambulància. També s’hi han reunit una trentena de curiosos, alertats pel rebombori.

Accident de trànsit

Comentaris