Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Saldes

Rescaten a un noi de 15 anys a la tartera del Pedraforca

Rescaten a un noi de 15 anys a la tartera del Pedraforca
Moment del rescat efectuat al Pedraforca. BOMBERS

Els Bombers del GRAE van realitzar un rescat amb helicòpter ahir dimarts al migdia a la zona de la tartera del Pedraforca per evacuar un noi de 15 anys accidentat. El jove presentava contusions i petits traumatismes sense gravetat i va ser traslladat a l’Hospital Sant Bernabé per rebre tractament.

El massís del Pedraforca és un dels punts de salvament al medi natural més freqüents de Catalunya. El municipi de Saldes va requerir l’any 2016 fins a 31 actuacions de les 89 que es van efectuar a tot el Berguedà. Per sobre de Saldes, Naut Aran (45), Collbató (35) i Queralbs (34), van registrar els majors nombres de rescats l’any passat, on la majoria dels casos, es tractaven de rescats en muntanya.

Bombers GRAE Pedraforca rescat

Comentaris