Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Gironella

Ja es poden comunicar incidències a través de l’APP de l’Ajuntament de Gironella

Ja es poden comunicar incidències a través de l’APP de l’Ajuntament de Gironella

L’APP i la pàgina web de l’Ajuntament de Gironella han estrenat aquesta setmana una nova eina que permet informar fàcilment qualsevol incidència a la via pública o espais municipals de Gironella. “Comunica incidències” és la nova eina que i complementa les ja existents fins ara, i que el consistori gironellenc confirma que han donat molt bons resultats.

L’eina és accessible a través del botó “Cuidem Gironella, fem-ho entre tots” a l’aplicació o bé a la pestanya “Oficina virtual” de la pàgina web. Els usuaris podran comunicar les incidències seguint uns senzills passos: indicar el tipus d’incidència, la ubicació i les vies de contacte. A més, també s’hi poden adjuntar fotografies. Un cop tramesa, la incidència serà avaluada pels serveis tècnics de l’Ajuntament i obtindrà una resposta.

La nova utilitat forma part del desplegament de l’aplicació mòbil de Gironella, que es va posar en funcionament a principis del mes de juny i és la més completa de la comarca. En aquests moments, l’usuari hi pot consultar informació sobre l’agenda d’actes, els llocs d’interès del municipi, rutes, costumari, fires, festes, telèfons d’interès, comerç i serveis municipals, entre altres. La nova aplicació es pot descarregar gratuïtament des dels mòbils o tauletes amb els sistemes operatius Android i IOS (Apple).

Ajuntament de Gironella aplicació mòbil

Comentaris