Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga

300 persones participen dels cinc minuts de silenci per l’atemptat terrorista de Barcelona a Berga

300 persones participen dels cinc minuts de silenci per l’atemptat terrorista de Barcelona a Berga
Aspecte de la plaça de Sant Pere, just finalitzar la concentració

Aquest  migdia, a les dotze tocades, la plaça de Sant Pere de Berga ha guardat cinc minuts de silenci solemne com a mostra de rebuig als atacs terroristes que s’han produït les darreres hores al principat. Més de tres-centes persones s’han concentrat a la plaça per fer arribar l’escalf i la solidaritat a les víctimes de l’atropellament massiu de Barcelona, així com a Alcanar i Cambrils.

IMG_8782

Diversos regidors del consistori berguedà han participat als cinc minuts de silenci. L. LÓPEZ

Passats els cinc minuts, l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós ha llegit el manifest que ha elaborat l’Associació Catalana de Municipis (ACM) on també s’agraïa “a tots els cossos “d’emergències, de seguretat, mèdics, de prevenció, institucions i organitzacions, empreses i entitats ciutadanes que han fet tot el possible en aquests difícils moments”. El text també feia una crida a no “perdre el model de pau i llibertat als nostres carrers” declarant que “ni el Yhadisme, ni cap de les mostres de terror podran canviar la nostra ferma voluntat de viure en unes ciutats i pobles oberts, tolerants, i respectuosos amb totes les formes de pensar”.

IMG_8787

L’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha llegit el manifest L. LÓPEZ

 Un cop acabada la concentració, Venturós ha reforçat de cara als mitjans que “des de Berga mostrem la nostra solidaritat amb Barcelona (…) perquè entenem que els actes comesos ahir responen als d’una barbàrie sense cap tipus de sentit” especificant que “l’Ajuntament i la ciutat de Berga es posicionen clarament en contra d’aquests atacs, donant suport a totes les persones que han viscut de primera mà els atacs i temptatives al principat de Catalunya”.

Venturós també ha afirmat que l’Ajuntament de Berga ja ha ofert “suport a totes les persones i ajuntaments que ho necessiten” però que en aquests moments “hi ha un col·lapse de persones i entitats que volen ajudar” i per aquests motiu, de moment, no han pogut actuar. L’alcaldessa ha apuntat, però, que “restem a l’espera de les indicacions dels canals oficials que en indiquin com podem col·laborar i com hem d’actuar en cas que hi hagi necessitat”.

IMG_8774

Bandera a mitja asta al balcó de l’Ajuntament. L. LÓPEZ

 

Ajuntament de Berga Atemptat de Barcelona Montse Venturós

Comentaris