Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Pobles

Alteracions de l’agenda del Berguedà per motiu dels atemptats

Alteracions de l’agenda del Berguedà per motiu dels atemptats

L’època actual, en ple mes d’agost, està marcada en moltes poblacions per les celebracions de festa major. Els atacs terroristes de les últimes hores a Barcelona, Cambrils i Alcanar han portat a algunes organitzacions a suspendre alguns dels actes previstos per aquest cap de setmana.

L’Ajuntament de Gironella, que ahir ja va suspendre tots els actes programats per la festa major, ha anunciat “manté els actes lúdics i festius previstos per aquests dies de Festa Major” per tal de “recuperar el més aviat possible la normalitat després dels successos ocorreguts ahir al nostre país”. No obstant això, l’ens ha decidit no dur a terme els actes institucionals de la festa, consistents en la proclamació de l’Hereu i la Pubilla de Gironella 2017, que s’ajorna a nova data pendent de confirmar, i el Pregó oficial de la Festa Major de demà dissabte.

A Borredà, Saldes i La Valldan, també mantenen els actes si bé casos afirmen que a tots ells es tindrà un record per a les víctimes i familiars dels atemptats. En el cas de La Valldan, els actes d’inici de la Festa Major se celebraran el proper dimarts dia 22 a les 8 del vespre i també han aplaçat la proclamació d’hereus i pubilles, que tindrà lloc el proper dissabte dia 26 a 2/4 de 6 de la tarda

A la capital comarcal l’Ajuntament de Berga ha acordat suspendre tots els actes previstos pel cap de setmana organitzats directament des del consistori d’acord . En el cas de Berga, els membres de l’equip de govern i els regidors a l’oposició han decidit cancel·lar el concert del Festival de Música Antiga dels Pirineus previst per aquest dissabte, 19 de juliol, a l’església de Sant Joan. D’altra banda, l’Oficina de Turisme de Berga també ha suspès la visita guiada d’aquest diumenge, 20 d’agost, a Sant Pere de Madrona i properament s’establirà una nova data per a portar a terme l’activitat.

Finalment, des del consistori d’Avià, han suspès el torneig de vòlei fang i el 3×3 de bàsquet previstos pel cap de setmana. Per a tots els detalls sobre la programació i activitats arreu del Berguedà, així com a nous canvis que es puguin produir, consulta la nostra secció Sortim.

Atemptat de Barcelona

Comentaris