Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Política

El ple del mes de setembre a l’Ajuntament de Berga, minut a minut

El ple del mes de setembre a l’Ajuntament de Berga, minut a minut
MARC CANTURRI
FINALITZAT
Última actualització fa 9 mesos
23:31
Final del ple de setembre

Després de 3 hores i mitja de sessió, finalitza el ple del mes de setembre. Proper ple: 5 d'octubre

Marc Canturri
23:20
Mònica Garcia diu que la Casa de la Patum es preveu reobrir aquest octubre

En resposta a Ermínia Altarriba, Mònica Garcia explica que aquest octubre es reobrirà la Casa de la Patum. A hores d'ara ja estan pràcticament totes les compares a la Casa i en les properes setmanes es farà la posada a punt perquè el museu es reobri al públic a principis d'octubre.

Marc Canturri
23:10
Ermínia Altarriba demana que es posi una marquesina a l'actual estació d'autobús

La regidora republicana demana a l'equip de govern que es faci pressió a l'empresa concessionària actual per tal que col·loqui una marquesina que faci d'aixopluc per a les persones que esperen el transport.

Marc Canturri
23:04
Oriol Camps: “L’any passat es volien fer moltes coses i no es va fer res. Que la Generalitat té els diners? Felicitats.”

"L’any passat es volien fer moltes coses i no es va fer res. Nosaltres optem per una altra via: preferim no llançar coloms a l’aire. Personalment penso que cap dels dos possibles emplaçaments no són ni ràpids ni fàcils. Que la Generalitat té els diners? Felicitats. Les obres no es fan només amb diners. Els diners són de l’última cosa que es busca. Abans necessitem els terrenys, el plànol, els projectes, etc. No tenim el terreny ni el tindrem en breu."

Marc Canturri
23:00
Biarnés demana per l'estació d'autobusos: "Ens hi posem?"

"La Generalitat té els diners a punt per fer l’estació des de fa dos anys. Ens hi posem? Quan la premsa els va demanar per això, els van dir que farien un procés participatiu i això sembla una estratègia per fer temps."

Marc Canturri
22:50
El regidor Travé treu a la llum la problemàtica dels parcs infantils

El regidor Travé (CiU) demana a Oriol Camps com està la reparació dels parcs. El regidor ho explicava aquesta setmana a l'Aquí Berguedà.

Marc Canturri
22:49
Comença l'apartat de precs i preguntes

Últim tram del plenari. Comença Convergència

Marc Canturri
22:48
L'Ajuntament de Berga condemna els atemptats de Barcelona i Cambrils i reconeix la feina dels cossos de seguretat i emergències

Els regidors aproven en bloc la moció entrada per ERC però consensuada entre tots. Condemna enèrgica dels atemptats i reconeixement a la feina de cossos de seguretat, serveis d’emergències i col·laboració ciutadana.

Marc Canturri
22:39
Moció d'urgència per condemnar els atemptats a Barcelona i Cambrils

Moció entrada d'urgència, proposada inicialment per ERC i consensuada amb tots els grups.

Marc Canturri
22:17
Francesc Ribera anuncia que el dia 17 d’octubre l’Ajuntament recuperarà els béns materials de Ràdio Berga

El regidor Biarnés ha demanat informació sobre la situació actual de la concessió de Ràdio Berga. Ribera ha explicat que el dia 17 d’octubre hi haurà el traspàs entre empresa i consistori per tal que es faci efectiva la recuperació del local de Ràdio Berga. Segons diu, s’intentarà trobar un remei provisional perquè l’emissora torni a emetre mentre es defineix el nou concurs o sistema per reactivar-la definitivament.

radio berga estudi 2

Marc Canturri
Carrega més

Ajuntament de Berga Ple de Berga

Comentaris