Fira Sant Jaume Prats 2018

Berga, Cultura

Aida Mauri Crusat guanya el Concurs de Pintura Ràpida de Tardor de Berga

Aida Mauri Crusat guanya el Concurs de Pintura Ràpida de Tardor de Berga

Aida Mauri Crusat ha estat la guanyadora del Concurs de Pintura Ràpida de Tardor de Berga, que es va celebrar fa dos caps de setmana, en motiu de la Berga Bolet. Mauri, que es va emportar un premi de 500 euros, es va imposar a Joan Buchaca Fernández, segon; i Josep Plaja López, tercer. Les seves obres i la de la resta de participants restaran exposades en els aparadors buits del carrer Major durant aquest mes d’octubre.

El passat dia 30 de setembre, els 17 aspirants es van instal·lar en els principals carrers i places del centre de Berga per crear les seves obres. Un cop acabades les obres, un jurat format per dues persones del món de les arts visuals, la regidora de Cultura, Mònica Garcia, Gustau Vidal i Raquel Flores van avaluar les candidatures. L’entrega de premis es va fer a la Sala Casino de Berga, hores més tard.

La regidora de Cultura, Mònica Garcia, va ser l’encarregada de lliurar els premis als tres finalistes. Durant l’acte, va destacar l’augment del nombre de participants i va convidar als artistes a fer arribar al consistori els suggeriments necessaris per a fer créixer i millorar el certamen, que aquest any ha comptat amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà i el suport de Pintures Peralba.

Als aparadors buits del carrer major

Totes les obres del Concurs de Pintura Ràpida de Tardor s’exposaran als locals que formen part del circuir expositiu del projecte ‘Art Major’ per a promoure de forma conjunta l’eix comercial del carrer Major i per a donar visibilitat a les propostes creatives. La mostra es dividirà en dos períodes per a què tots els quadres puguin ser vistos pel públic. La primera tongada ja ocupa els aparadors de la zona i es podrà veure fins al 20 d’octubre, mentre que la resta d’obres s’exposaran fins al 7 de novembre. Els aparadors que formen part del circuit són al carrer dels Àngels, 5 i 11; a la placeta Ciutat, 1 i 10; i al carrer de la Ciutat, 17 i 28.

Els autors de les obres exposades són: Aida Mauri Crusat (1r. premi), Joan Buchaca Fernàndez (2n premi), Josep Plaja López (3r premi), Enric Besora Bovet, Joan Calveras Subirana, Jordi Colillas Riu, Antoni Daria Martínez, Manel Doblas Pinto, Francesc Hernández Figueras, Robert Martí Ripoll, Joan Pérez Garbo, Joan Pons Duran, Pep Puig Busquets, Ramon Reig Costa, Antoni Subirana Verdaguer, Albert Sans Miret i Joan Vila Arimay.

Foto 1r Premi

Foto 2n Premi

Foto 3r Premi

IMG-20170930-WA0000

IMG-20170930-WA0001

IMG-20170930-WA0004

IMG-20170930-WA0005

Berga Bolet Concurs de Pintura Ràpida

Comentaris