Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Societat

Un miler de persones omplen autocars a Berga, Gironella i l’Alt Berguedà per baixar a la Diada per la Llibertat

Un miler de persones omplen autocars a Berga, Gironella i l’Alt Berguedà per baixar a la Diada per la Llibertat

Prop d’un miler de persones baixaran demà a Barcelona amb els autocars que les organitzacions sobiranistes han posat a disposició dels berguedans per assistir a la Diada per la Llibertat. Onze autocars sortiran des de Berga per assistir a la gran manifestació prevista a la ciutat comtal a les 5 de la tarda; un altre ho farà des de l’Alt Berguedà; i un altre, des de Gironella. A banda, un monovolum també sortirà des del nord de la comarca, després que les places de l’autocar hagin quedat ocupades.

Des de Berga, els onze autobusos sortiran a les 2 del migdia des de l’avinguda Catalunya, al costat del supermercat Carrefour. Les places havien quedat ocupades a primera hora d’aquest divendres, però finalment l’organització ha pogut habilitar un nou vehicle que, segons han confirmat fonts de l’Assemblea, ja s’està omplint.

Els interessats en comprar tiquets poden fer-ho a La Copisteria (Ronda Moreta, 59), reservant-los a berga@assemblea.cat o bé trucant al 629.439.832.

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va anunciar dimarts que la Diada Nacional per la Llibertat seria al carrer Marina. La mobilització, que es preveu que sigui multitudinària, començarà a Travessera de Gràcia i desfilarà fins al mar, molt a prop de la zona on des del setembre hi ha els reforços de la policia espanyola i la Guàrdia Civil desplaçats a Catalunya per evitar el referèndum de l’1 d’octubre. Segons l’Assemblea, ja hi ha confirmats prop de 600 autocars d’arreu de Catalunya.

Estic amb tu

ANC autobusos Barcelona Diada per la Llibertat Òmnium

Comentaris