Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

Berga, Cultura

Els Castellers de Berga descarreguen a casa el primer 4 de 7 amb agulla de la temporada

Els Castellers de Berga descarreguen a casa el primer 4 de 7 amb agulla de la temporada

Un 4 de 7 amb agulla per obrir la llauna. La primera de les tres diades que els Castellers de Berga protagonitzaran aquest maig al Berguedà ha servit per estrenar un nou castell de 7 i per seguir caminant cap a la fita de la torre de 7.

Aquest diumenge, 5 de maig, al matí els de la camisa blava han viscut, amb els Nyerros de la Plana, una actuació passada per aigua a la plaça Doctor Saló de la ciutat, i la valoració que en fan és força positiva. La colla hi ha descarregat un 4 de 7 en primera ronda, el primer 4 de 7 amb agulla de temporada en segon torn i dos prometedors intents desmuntats de 3 de 7 amb agulla per acabar.

Estic amb tu

Malgrat tot, la diada ha acabat amb un sabor agredolç, i no pas pels intents desmuntats de la colla amfitriona. Els convidats, els Nyerros de la Plana, han patit una caiguda en tercera ronda quan es disposaven a descarregar el 3 de 6 amb agulla. Dues de les integrants de la colla n’han sortit malparades i els serveis d’emergència se les han endut per descartar lesions majors.

Abans, els de Vic havien descarregat un 3 de 6 en primera ronda i un 2 de 6 en segona. Després de la caiguda, els Castellers de Berga han decidit donar per tancada la diada amb els pilars de la canalla, just davant del mosaic de la Patum.

cdberga-berga-2018-pilars

Acabada l’actuació, el cap de colla dels berguedans, Xisco Bonet, ha assegurat en declaracions a l’Aquí Berguedà que l’intent desmuntat de 3 de 7 amb agulla dona bones sensacions a la colla: “És un castell molt tècnic i l’hem defensat sencer. Treballarem per portar-lo a les properes diades”. El cap de colla també ha anunciat que la seva intenció és provar la torre de 7 aquest maig, però no s’ha atrevit a dir si serà per la Festa Major de Puig-reig o en la diada dels Quatre Fuets, altre cop a Berga.

4 de 7 amb agulla Castellers de Berga Fira de Maig Nyerros de la Plana Xisco Bonet

Comentaris