Berguedà Telecom

Carreteres, Vilada

El conductor del camió bolcat a Vilada ha donat positiu a la prova d’alcoholèmia

El conductor del camió bolcat a Vilada ha donat positiu a la prova d’alcoholèmia

El conductor del camió que ha bolcat aquesta matinada a la C-26, a Vilada, ha donat positiu en el control d’alcoholèmia que els agents dels Mossos d’Esquadra li han fet pocs minuts després de tenir l’accident. La policia catalana farà públic en les properes hores a quines denúncies s’enfrontarà el conductor, que també circulava amb un camió de més de 12 metres per una via on estava prohibit.

L’accident ha passat a quarts de 6 de la matinada, al punt quilomètric 156, a pocs metres del trencant per accedir al Molí del Cavaller. El camió ha sortit de la calçada en un punt de revolts, ha perdut l’estabilitat i ha quedat encallat a la carretera, ocupant tota l’amplada de la via. Immediatament, agents dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc de l’incident i han tallat el trànsit a la C-26, a Ripoll i a Berga. Han realitzat la prova d’alcoholèmia al conductor, però la taxa que ha donat encara no ha transcendit.

Estic amb tu

També s’ha activat tot el procediment per retirar el vehicle de la via: el conductor ha trucat l’empresa, l’empresa a l’asseguradora i l’asseguradora a la grua. Però el vistiplau definitiu no s’ha produït fins a mig matí, que és quan la grua ha pogut començat a treballar en la retirada del vehicle. Els treballs per restablir la normalitat s’han allargat fins als volts de 2/4 de 2 del migdia, quan la grua s’ha emportat el camió i el trànsit ha tornat a circular.

Alcoholèmia C-26 Camió Mossos d'Esquadra Trànsit

Comentaris