Un darrer període demolidor retorna el lideratge al Beep Berga (65-79) | Entre rivals – Esports

Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Un darrer període demolidor retorna el lideratge al Beep Berga (65-79)

Un darrer període demolidor retorna el lideratge al Beep Berga (65-79)

El Beep Berga recupera el lideratge de la Segona catalana, després de guanyar, per 65 a 79, a la pista del Castelldefels ‘B’, i gràcies, també, a la derrota de l’Igualada ‘B’, que fins ara era líder. Tot i això, triple empat al capdavant de la taula, amb 20 punts, enter el Berga, l’Igualada ‘B’ i el Sant Joan d’Espí. El darrer període del partit ha sigut determinant, amb un parcial de 6 a 24.

Els visitants han sortit molt bé al principi, controlant el partit. El segon quart, però ha sigut totalment dels locals. El Castelldefels ha fet una pressió a tota la pista, que ha sigut efectiva -sobretot- pels nervis que ha creat al Berga en atac, que han comportat diverses pèrdues de pilota. Amb això, els del Baix Llobregat han aconseguit arribar al descans 2 punts per sobre.

A la represa, el partit ha seguit igualat, amb intercanvis de cistelles. El Berga, però, no aconseguia trobar el seu lloc, i el Castelldefels ha aconseguit una renta de fins a 9 punts de diferència. El darrer quart, però, ha estat determinant: El parcial de 6 a 24 a favor dels berguedans ha sigut demolidor. Els locals han estat excel·lents i concentrats en defensa, i molt bé en atac: anotant triples, tirs lliures i amb bones penetracions i finalitzacions. Amb aquest gran període, els de Moisès Soriano han aconseguit la definitiva renta de 14 punts a favor.

Tres jugadors han destacat en aquest partit per part berguedana. El de sempre, Sergi Berenguer, amb 26 punts, i també Oriol Tintó, amb 20, i David Yuste, amb 16.

El Berga torna a ser líder, amb 20 punts, els mateixos que l’Igualada B i el Sant Joan d’Espí. L’average de punts, però, és favorable als berguedans.

A la propera jornada, visita d’un rival de la part alta, el Calafell. Els tarragonins són 5ns amb 17 punts.

 

Declaracions d’Hug Tuyet, segon entrenador del Beep Berga, després del partit, a Entre Rivals:

 

Altres resultats

Derrota del Sots-21 de Berga, que s’ha presentat només amb 7 jugadors a la pista del Basket Coll A. El resultat final ha estat de 78 a 62. Tot i el resultat, els del Bar Tutxi segueixen 3r, amb 16. Partit molt interessant a la propera jornada, amb la visita del primer classificat, La Salle Bonanova.

Amb les noies, victòria ajustada de les Sots-25 de Berga, contra el CB CIC B, per 46 a 44. Les del Gonfaus aconsegueixen situar-se en segona posició, amb 15 punts. El proper partit serà plàcid, a priori, ja que visitaran al Cardona, que és el penúltim classificat i encara no ha guanyat cap partit.

Victòria del Sots-25 del Puig-reig, en la visita del Nou Badia C, per 94 a 86. L’equip puja ara fins al 5è lloc de la taula, amb 14 punts. A la propera jornada, bona ocasió per seguir sumant, en la visita al camp del Matadepera, 11è classificat amb 11 punts.

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà