Bàsquet, Bàsquet Puig-reig, Bàsquet Berga

El Beep planta cara en un partit amb res a perdre (78-57)

El Beep planta cara en un partit amb res a perdre (78-57)

El Beep Berga va tancar l’any aquest cap de setmana en una derrota al camp del líder imbatut, el Martinenc, per 78 punts a 57. Tot i les baixes importants (els titulars Riu i Oleguer) i la dificultat del rival, l’equip va plantar cara i se’n va de vacances amb bones sensacions però alguns deures per fer.

El control total i un equip alt del Martinenc ja va intimidar als berguedans des de bon principi, i l’encert des de la línia de 3 va posar el 20 a 9 al final del primer quart. Un canvi en atac del Berga ajuda a generar espais, i l’equip aconsegueix frenar lleugerament al rival, tot i perdre el parcial i arribar al descans 41 a 25.

A la represa, segueix l’encert del rival des de 6,75 i les eines dels visitants són insuficients, arribant 61 a 36 en el darrer parcial. El 4t és l’únic que el Beep aconsegueix guanyar, retallant 4 punts al marcador a través de 5 triples i encert ofensiu, que posen el 78 a 57.

Oriol Tintó va tornar a ser el jugador més destacat de l’equip, com en un bon grapat dels partits d’aquesta temporada, anotant 16 punts. També va fer un bon partit Marc Ribera, anotant-ne 14.

D’aquesta manera, l’equip haurà sumat només 2 victòries en 13 partits i, per tant, 15 punts que el situen a la darrera posició de la taula en acabar l’any. L’equip visitarà la pista de Lliçà d’Amunt, passat festes, que és el 2n classificat amb 23 punts, i un partit pendent.

hugretallHug Tuyet Segon entrenador de l’equip i president del club

“Valorem el partit positivament: vam jugar de tu a tu al rival més potent i el vam fer patir una mica, tot i les baixes. Els jugadors van donar la cara i les coses estan sortint. Ens preocupen els resultats, però el nostre projecte va més enllà de mantenir la primera catalana. Volem posar unes bases i un estil de joc, fer créixer els joves i que es vagin formant. La clau és que la imatge i el joc siguin cada cop millors. Tot i tenir una plantilla que sembla que la categoria li va gran, cada cop plantem més cara”.

 

El CB Puig-reig tanca l’any amb bona dinàmica (37-56)

D’altra banda, qui reconfirma el seu bon estat en la nova categoria és el Puig-reig, que aquest cap de setmana es va imposar a la pista del Vilabasquet, per 37 a 56.

En el partit, les defenses es van imposar, en una pista de dimensions reduïdes i que deixava pocs espais en el joc. L’inici va ser ajustat amb dificultats per anotar, i cada punt era or. En el primer parcial els locals es van posar per davant, 10 a 8, però en el segon els puigreigencs ho van revertir i van situar el 16 a 20.

Una pressió a tota la pista ofega al rival i el Puig-reig aconsegueix anotar amb força facilitat, per posar el 29 a 40. En el darrer període, l’equip juga amb la tranquil·litat que li donava el marcador i confirmar la tercera victòria consecutiva. L’única nota negativa va ser la lesió a l’espatlla del base Adrià Altarriba.

Els berguedans acaben l’any com a 10ns classificats, amb 19 punts, 6 victòries i 7 derrotes, del grup 3 de Tercera catalana. El 2017 s’estrenaran amb la visita del Gelida, 11è classificat amb 17 punts.

 

FOTO: Tintó, en primer pla, i Ribera, al fons, en un partit d’aquesta temporada a Berga. Autor: Aleix Camprubí

ae basquet berga Bàsquet Bàsquet Berga beep berga marc ribera martinenc oriol tinto

Bar Tutxi

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà