Muntanya

Riki Hierro i Vanesa Chirveches s’imposen al III Trail al Bosc

Riki Hierro i Vanesa Chirveches s’imposen al III Trail al Bosc

Riki Hierro i Vanesa Chirveches s’han endut la victòria de la tercera edició del Trail al Bosc de Berga, disputada aquest cap de setmana a l’entorn de muntanya de la Font Negra i Queralt.

Hierro ha completat la cursa, de 9 quilòmetres i 600 metres de desnivell, amb un temps de 46 minuts i 43 segons, seguit d’Oriol Rodríguez i Joan Garcia, amb 50 minuts i 1 segon i 51 minuts i 57 segons respectivament. El podi femení l’han completat Ester Reguant, amb un temps d’1 hora, 4 minuts i 45 segons i Paula Expósito, amb 1 hora, 7 minuts i 45 segons, darrere dels 57 minuts i 10 segons de Chirveches.

A la categoria Vertical, de 2,3 quilòmetres i 300 metres de desnivell, els guanyadors van ser Guillem Vilalta, amb 16 minuts i 50 segons, i Alba Vilaredes, amb 25 minuts i 43 segons.

La prova, a càrrec del JAB, ha comptat amb la participació d’un centenar d’atletes entre ambdues categories. Paral·lelament, es va dur a terme una caminada popular al mateix espai que va comptar amb la participació d’una trentena de persones. La jornada es va cloure amb un dinar a la mateixa Font Negra organitzat per Punk al Bosc. Amb tot, el club berguedà es mostra satisfet i pensa ja en l’edició de l’any vinent.

JAB Riki Hierro Trail al Bosc Vanesa Chirveches

Bar Tutxi

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà