Atletisme

Se suspèn la Triber Half Berguedà

Se suspèn la Triber Half Berguedà
Tiatletes competint a la Sailfish 2016. ALEIX CAMPRUBÍ

La Triber Half Berguedà, prova que havia de substituir la desapareguda Sailfish, ha estat cancel·lada per manca de finançament. La decisió ha estat anunciada aquesta setmana a través d’un comunicat emès per l’organització, que assegura que ha “esgotat totes les vies i tots els minuts per tal de fer possible el Triber”.

El projecte, es va donar a conèixer el passat mes de febrer i de seguida va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Berga i el Consell Comarcal. El Club Triatló Berga, i especialment, Josep Gonfaus, Jordi Vilajoana i Moi Gonzàlez, van proposar-se mantenir la tradició de disputar una triatló al mes de setembre i treballaven “a contrarellotge” per fer-lo realitat.

Gonfaus, Vilajoana i Gonzàlez assumiran personalment totes les despeses que ha generat l’arrencada del projecte fins a la data i lamenten que hagi acabat d’aquesta manera. “No ens es gens fàcil renunciar a un projecte que ens ha engrescat tant des del primer moment”, asseguren al text.

Club Triatló Berga sailfish triatló

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà