Muntanya

Els Mountain Runners se sumen a la Marató de TV3 amb la cursa i caminada nocturna a Queralt

Els Mountain Runners se sumen a la Marató de TV3 amb la cursa i caminada nocturna a Queralt
MARC SOLÉ I PUIG

S’acosta el cap de setmana de la Marató de TV3 i, com cada any, els Mountain Runners del Berguedà hi tornaran a col·laborar amb la cursa i caminada nocturna a Queralt. L’entitat esportiva organitza un any més una jornada d’esport i solidaritat el proper dissabte, 16 de desembre, a partir de les 17.30h. Els beneficis que el club reculli aniran destinats en la seva totalitat a la Fundació de la Marató de TV3, que enguany vestà dedicada a les malalties infeccioses.

Tant la cursa com la caminada solidària estan obertes a persones de totes les edats i condicions. Segons explica l’entitat en un comunicat, l’objectiu principal és que sigui un acte lúdic, festiu i solidari en el qual tothom qui ho vulgui hi pugui participar. La cursa té una distància de 13,8km i un desnivell de 863 metres positius. La caminada, per la seva banda, té una distància de 8,5 quilòmetres i un desnivell de 508 metres. Totes dues proves comencen i acaben a la plaça de Sant Pere de Berga, on hi haurà berenar per a tothom.

Per inscriure’s cal omplir el formulari que hi ha a la pàgina web de l’entitat o bé el mateix dia de la cursa (16 de desembre) a partir de les 4 de la tarda, a la Plaça de Sant Pere. El preu d’inscripció a la cursa és de 10 euros, tot i que es podran fer aportacions superiors de forma voluntària. Els participants que no estiguin federats hauran de pagar un suplement de 2 euros per a l’assegurança d’accidents.

Cursa solidària La Marató de TV3 Mountain Runners del Berguedà Santuari de Queralt

Bar Tutxi

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà