General

Vendaval de partits suspesos al futbol berguedà

Vendaval de partits suspesos al futbol berguedà
L'estat del terreny de joc a Gironella. ERIC SANTMARTÍ

El temporal de pluja, pedra i vent que està vivint el Berguedà i la resta del país han impedit que la primera jornada de futbol d’aquest 2018 es pogués disputar amb normalitatDiversos partits s’han hagut de suspendre bàsicament a causa de l’estat del terreny de joc, especialment malmès per la pluja.

Els partits del Berga i del Gironella, que s’havien de jugar aquest diumenge a les 4 de la tarda, amb les visites del Vic Riuprimer i la Sabadellenca respectivament, han estat suspesos per l’àrbitre. A l’espera de la nova data pel partit dels gironellencs, el de la capital disputaran l’enfrontament el proper dimecres, 10 de gener, a les 9 del vespre.

L’altre partit de segona catalana entre l’Avià i el Can Rull, però, sí que s’ha pogut disputar, per més que el col·legiat l’ha acabat interrompent a causa d’una picabaralla en els minuts finals. Segons reflecteix l’acta, estava “en risc la integritat física” d’àrbitres i jugadors, fruit de diversos enfrontaments al terreny de joc, sense “arribar a les mans”, i amb sis jugadors avianesos increpant al col·legiat, després que els visitants encaixessin l’empat i es quedessin amb 9 jugadors.

D’altra banda, a tercera catalana els partit entre l’Avià B i el Moià i el Puig-reig i el Juan XXIIIs’han pogut disputar. La quarta catalana ha estat la categoria més afectada, amb els partits suspesos del derbi entre el Berga B i l’Alt Berguedà, l’Olvan contra el Calders i la visita del Montmajor a la Monistrolenca. Finalment, sí que s’ha pogut jugar l’enfrontament del Casserres al camp del Navàs.

Atlètic Gironella Berguedà CE Berga Futbol Quarta Catalana Segona Catalana Tercera Catalana UE Avià

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà