Derrota amb optimisme (3-1) | Entre rivals – Esports

Berga, Vòlei

Derrota amb optimisme (3-1)

Derrota amb optimisme (3-1)
L'equip demana un temps mort en un partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El CEB Vòlei Berga ha donat la primera passa de la segona fase de la lliga i ho ha fet amb derrota per 3 sets a 1 (25-19/23-25/25-15/25-22), a la pista dels Panteres Grogues Dream Team. Tot i això, l’equip segueix creixent a cada partit i afronta aquesta ronda amb motivació, ganes i millor joc.

En el primer set es van imposar els locals per 25 a 19, mentre en els segons ho van fer els visitants per un ajustat 23 a 25. Els altres dos se’ls va emportar el PG, per 25 a 15 i 25 a 22, en el que va acabar sent un partit disputat on es va imposar l’ofici, la veterania i l’experiència del rival.

L’equip prepara ara la visita al Vòlei Masters de Sabadell, buscant una victòria que els faci créixer encara més per encarar aquesta fase.

CEBVolei

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà