Berga, Vòlei

Gran remuntada a domicili (2-3)

Gran remuntada a domicili (2-3)
El Berga busca rematar una jugada en el darrer partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El CEB Vòlei Berga ha fet un pas més en la seva trajectòria aquest cap de setmana, després d’aixecar un 2 a 0 advers. L’equip va acabar guanyant per 2 a 3 als Spiking Neurons de Barcelona (25-21/25-16/17-25/20-25/11-15).

L’equip va començar el duel molt fred, mancat de tècnica i sense portar el ritme del partit, encaixant així dos sets perduts consecutius, per 25 a 21 i 25 a 16. A l’equador del tercer l’equip reacciona i porta el partit on vol, per acabar guanyant el set i donant esperança, per 17 a 25. Amb el canvi d’actitud l’equip va de menys a més i aconsegueix empatar el partit amb un 20 a 25, fins a acabar emportant-se la victòria en el darrer per 11 a 15.

La victòria deixa a l’equip a la 4a posició, amb 2 victòries i 2 derrotes, precisament després de superar als Spiking Neurons. La setmana vinent els berguedans rebran a l’Igualada, que és cuer de la categoria, amb cap victòria.

Resultats, classificació i pròxima jornada del Grup C de la Segona fase de la Lliga Veterans

ceb

aaImatges del partit. TONI MALÉ

Berga CEB ceb volei CEB Vòlei Berga vòlei vòlei berga

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà