Futbol Sala, Puig-reig, CCR Baganès

Opcions esbravades però no esgotades

Opcions esbravades però no esgotades
Lluís Casas, autor del tercer gol local. CARLOS LÓPEZ

Amb l’adversitat per companya. Els dos conjunts de la comarca a Tercera Catalana tornen a protagonitzar una jornada negra, amb dues derrotes doloroses. D’una banda, el Puig-reig s’allunya una mica més del somni de l’ascens i és relegat a la sisena posició de la classificació amb 28 punts després de perdre per 2 a 0 contra el Can Tito Vilanova del Camí, cosa que els obliga a guanyar els cinc partits que els resten a més d’esperar errors per la part alta. L’equip té com a punt positiu que, d’aquests cinc partits, quatre seran a casa i tres d’ells, contra rivals directes per l’ascens. Els nois de l’Alt Berguedà continuen sense poder rematar els partits i tornen a sumar un entrebanc a casa, en aquesta ocasió, contra l’Òdena, per un ajustat 5 a 6 que manté l’equip a l’última plaça de la classificació, amb 7 punts.

El cap de setmana vinent, els nois de l’Alt Berguedà es desplaçaran a una de les pistes més complicades del grup, la del Santpedor B. El conjunt del Bages ocupa la darrera plaça d’ascens amb 31 punts i de ben segur s’entregarà al cent per cent pels tres punts. Per la seva banda, el Puig-reig actuarà d’amfitrió i rebrà al Castellgalí B, adversari a priori assequible, situat a la desena posició de la taula amb 15 punts.

Can Tito Vilanova del Camí B 2 – 0 FS Puig-reig

Amb una plantilla ajustada, el Puig-reig iniciava el partit amb un ritme reservat per poder competir al llarg de la tarda, cosa que facilitava el domini al conjunt local. Els de l’Anoia tenien bones idees i pressionaven bé a uns visitants poc definits. El setge local, però, no blegava la defensa berguedana que no permetia rematar bé als adversaris i es feia el descans sense gols al llarg de la primera meitat.

El joc es va igualar a la represa, amb ocasions repartides però sense sort a porta. Finalment, s’obria el marcador amb un gol dels locals (31’), que aleshores no protagonitzava el seu millor moment a la pista. Aviat però, amb un joc més efectiu, el Can Tito ampliava la diferència amb el segon gol (40’). Després del segon gol, els berguedans restaven tancats a darrere per no rebre més gols a la vegada que intentaven trobar la manera d’acostar-se a la porteria contrària, però sense sort ni energia, el partit finalitzava amb el 2 a 0.

Alt Berguedà CCR 5 – 6 CFS Òdena

Els de l’Alt Berguedà rebien a la seva pista a un rival fort, sabent que les seves opcions d’ascens farien que ho donés tot a la pista. Aquesta situació no arronsava als locals, que sorprenien els visitants jugant amb decisió i portant el control del joc. D’aquesta manera, els de Bagà inauguraven el marcador amb un gol de Miguel Moreno (12’) i deixava clar que no posaria res en safata als de l’Òdena, que responien la força amb força i recuperaven l’empat (19’). Però el ritme dels locals era més bo que els dels visitants, que cedien els darrers minuts del període i ajudant que el partit marxés al descans amb el 3 a 1, amb gols consecutius (20’) de Sergi Artigas i Lluís Casas.

El partit es girava a la represa, amb més ocasions pels de l’Anoia i un Alt Berguedà amb pilota però sense bones rematades. D’aquesta manera, els visitants aconseguien posar-se per davant amb tres gols molt seguits (33’, 34’, 36’) que tornava a posar de peus a terra als berguedans. Aquests, tibaven d’orgull per recuperar el lloc i la bona dinàmica de la primera part i, al moment, recuperava l’avantatge al marcador, altra vegada amb dos gols consecutius (37’) mitjançant Miguel Moreno i Roger Alcántara. El joc es mantenia trepidant, amb ocasions repartides i jugades de velocitat que propiciaven que l’Òdena tornés a posar-se a sobre al lluminós amb dos gols més (39’, 41’) deixant un desenllaç de partit de molta emoció. Els locals es bolcaven el darrer tram de partit per tornar a fer gol, però la bona defensa dels visitants no els va deixar tornar a rematar sota pals i la botzina final sonava amb el 5 a 6 al marcador.

Can Tito Vilanova Camí B CFS Òdena Tercera Catalana FS

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà