Futbol Sala, Casserres Femení

Actitud admirable tot i el resultat advers (3-1)

Actitud admirable tot i el resultat advers (3-1)
Gemma Baraldés i Aran Rodríguez al partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Derrota amb bones vibracions. Les noies del Molles Malé Casserres ofereixen una bona imatge al seu desplaçament a la pista del Màgic Sants, segon classificat de la lliga, en un partit que s’ha decantat a favor de les locals per 3 a 1. Les berguedanes ja tenen certificada la seva permanència a Primera Catalana després de la retirada sobtada de l’AEE INS Montserrat, i se situa a la vuitena plaça de la taula amb 26 punts. La jornada vinent es disputarà a Casserres, on les berguedanes rebran al Gavà, últimes classificades amb només 3 punts.

Conscients de l’exigència del partit, l’estratègia inicial del Casserres va passar per avançar les línies defensives fins a mitja pista per no notar tant la diferència de mida, especialment en la llargada, tenint en compte els dos únics canvis a la banqueta. Tot i tenir les idees clares, les jugadores van sortir adormides i sense ritme, però es van anar fent fortes a mesura que van avançar els minuts i van corroborar la vitalitat de les rivals, que aviat van demostrar les seves ganes de seguir sumant punts obrint el marcador (7’). A partir del primer gol local, el joc va estar molt repartit, i tot i que les barcelonines donaven continuïtat a la seva tàctica ofensiva, les berguedanes aprofitaven els refusos a la defensa per llançar-se al contraatac de manera ràpida i generar perill a la porteria local. Però cap de les ocasions d’unes i altres va gaudir de la sort necessària i el partit va arribar al descans amb l’avantatge mínim de les locals per 1 a 0.

A la represa, el joc continuava amb la mateixa dinàmica, si bé als primers minuts el Sants va arribar en més ocasions a l’àrea de les casserrenques, que només tenia una bona aproximació a través de Cèlia Guixé. Amb el segon gol de les locals (25’) novament va recuperar el ritme un Casserres, que van arribar a porta més i millor, destacant un xut de Cris Rial i un de Jeni Serralvo. Era precisament Serralvo la quina feina la bona (36’) i revifava definitivament el partit. El partit va arribar a la màxima igualtat entre els dos conjunts, on ningú afluixava i el proper gol podia decantar definitivament la balança. Martina Vilà, que en aquesta ocasió va ser l’encarregada de col·locar-se sota pals, va fer diverses aturades importants fins que el rebot d’una d’elles va anar a peus de la número 2 local que no va perdonar i va fer el tercer del seu equip (38’). Les berguedanes van seguir pressionant a l’àrea local fins al darrer segon del joc, i tot i perdre el partit per 3 a 1, van oferir la seva millor versió sobreposant-se, una jornada més, a les adversitats de la seva limitada plantilla.

Cèlia GuixéCèlia Guixé Jugadora del Molles Malé Casserres

“Sabíem que veníem a una pista molt complicada contra un rival fort, que ja coneixíem d’altres anys però que ara, a més, es juga l’ascens a Honor. Nosaltres hem vingut a plantar cara perquè estem matemàticament salvades i com a molt a rascar algun punt, així que penso que ho hem fet bé. Per tant, faig una valoració positiva del partit perquè hem estat dins fins al final i penso que si haguéssim pogut empatar en el seu moment, ara potser podríem estar parlant d’una victòria.”

Cèlia Guixé Màgic Sants Primera Catalana FS

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà