Orientació

Bona actuació dels corredors berguedans a la prova d’orientació per relleus més important del món

Bona actuació dels corredors berguedans a la prova d’orientació per relleus més important del món

Bona actuació dels berguedans Pau Llorens, Pol Ràfols, Lleí Viles i Ampa Gil amb la selecció catalana de curses d’orientació al Jukola&Venla de Finlàndia, la prova per relleus més important del món. Més de 20.000 orientadors van citar-se en la 70a edició d’aquesta cursa, celebrada aquest cap de setmana passat a Hollola-Lahti.

La tarda del dissabte 16 es va dur a terme el Venla, una cursa exclusivament per a corredores femenines. La selecció de Catalunya, amb Ampa Gil a les seves files, fent l’últim dels quatre relleus, va aconseguir una meritòria 152a posició entre els 1.600 equips participants.

Unes hores més tard, a les 23h, es va donar el tret de sortida del Jukola, una cursa amb set rellevistes que va transcórrer al llarg de la curta nit escandinava i bona part del matí de diumenge. La selecció catalana, amb Llorens, Ràfols i Viles, va aconseguir una satisfactòria 162a posició entre més de 1.800 equips participants.

venla

cob Finlàndia Jukola orientació Venla

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà