General

Entre Rivals i el Consell Comarcal porten la 2a Nit de l’Esport Berguedà a la Pobla de Lillet

Entre Rivals i el Consell Comarcal porten la 2a Nit de l’Esport Berguedà a la Pobla de Lillet

El portal d’informació esportiva EntreRivals.cat i el Consell Comarcal del Berguedà organitzen la Nit de l’Esport Berguedà 2018. La gala, que reconeixerà els millors esportistes i clubs esportius d’aquesta temporada a la comarca, se celebrarà el darrer divendres de juny, el dia 29, al pavelló de la Pobla de Lillet, a partir de 2/4 de 10 de la nit (21.30h).

En total, l’organització reconeixerà prop d’un centenar de persones i clubs pels seus mèrits esportius. Tal com va passar l’any passat, tres categories del certamen (millor esportista masculí, millor esportista femenina i millor afició) s’han decidit amb els vots de la ciutadania. Enguany la votació popular ha comptat amb la participació de 1.300 persones, que han pogut votar a través de la plataforma web que Entre Rivals ha dissenyat o bé presencialment, a l’estand que el mitjà va muntar a la Fira de Maig de Berga. Els guanyadors es coneixeran a la gala del dia 29.

A banda, enguany s’ha instaurat un nou sistema de presentació de candidatures i de votació de candidats per part del jurat. A diferència de la primera edició, l’organització es desmarca totalment del resultat final, de manera que són les mateixes entitats esportives qui proposen candidats i voten els finalistes i guanyadors. Per fer-ho possible, el jurat d’enguany està format per 10 representants d’institucions i entitats esportives del Berguedà.

A banda, una altra de les novetats d’aquest any és la implantació d’una nova categoria: els premis als campions. El nou apartat té l’objectiu de reconèixer tots els campions de Catalunya o superior, així com també els guanyadors berguedans de fases regulars (competicions que durin tot l’any). En aquest cas, els reconeixements no són per votació sinó que s’atorguen directament a tots els campions.

WhatsApp Image 2018-06-20 at 16.39.49

El conseller comarcal d’esports, Abel Garcia, i el periodista Marc Canturri han presentat la Nit de l’Esport aquest dimecres a la tarda. CCBERGUEDÀ

La gala del 29 de juny

El pavelló poliesportiu de la Pobla de Lillet serà l’epicentre dels actes de la Nit de l’Esport 2018. La festa començarà a 2/4 de 10 de la nit amb la cerimònia d’entrega de premis, que es preveu que duri 1 hora i mitja. Acabada la cerimònia, hi haurà sopar a peu dret al mateix pavelló amb productes de proximitat a càrrec de Bodega Murcarols. La vetllada acabarà amb un concert del grup Papel Maché. L’organització de l’acte ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Pobla de Lillet.

L’entrada a la gala val 10 euros per a tots els assistents i inclou el sopar, a banda de l’accés a l’entrega de premis i al concert posterior. Per assistir-hi cal reservar plaça, enviant un missatge de WhatsApp al número 938 21 05 62 amb el nom de qui fa la reserva i el nombre d’acompanyants (Exemple: Jordi Garcia+4). El pagament es farà abans d’entrar al pavelló, el dia 29.

Els 58 nominats a la Nit de l’Esport Berguedà 2018

Ajuntament de la Pobla de Lillet Consell Comarcal del Berguedà Entre Rivals Nit de l'Esport nit de l'esport berguedà

Comentaris

Entre Rivals

Som Entre rivals, el portal d'informació esportiva de la comarca del Berguedà