General

CiU tem que la piscina de Gironella no pugui obrir a l’estiu per culpa del retard de les obres

Les obres per reformar la piscina d’estiu de Gironella encara no han començat, dos mesos després de la data prevista per l’ajuntament de la vila. Ara, l’equip de govern diu que els tràmits ja han estan resolts, i que hi ha una empresa que té l’encàrrec de començar els treballs el mes que ve.
Però la portaveu de CiU a la vila, Mercè Font, tem que les obres no estiguin llestes a l’hora d’obrir la piscina municipal, el pròxim mes de juny, i lamenta el retard. Creu que, amb temps, la intervenció s’hauria pogut planificar millor i que hi havia mesos suficients per fer les obres còmodament.
Font critica el que considera que són improvisacions constants de l’equip de govern, i recorda que els diners de què disposa l’Ajuntament per fer les obres són fruit d’una subvenció que ha tingut tres destinacions diferents.
Les obres a la piscina municipal de Gironella han de servir per revestir els dos vasos que hi ha actualment, el gran i el petit, i per construir-ne un de nou pensat específicament per a nadons. També se substituirà el sistema de depuració. Les obres permetran posar al dia les instal•lacions de les piscines municipals de Gironella, que daten de final dels anys 70. La segona fase, que consisteix a reformar els vestidors i millorar l’enllumenat exterior, es farà l’any que ve. Les obres costaran més d’un milió d’euros.

Comentaris