General

Arxiven definitivament la querella que CiU de Borredà va presentar fa tres anys contra l’alcalde, Joan Roma

La querella que va presentar CiU de Borredà, a l’oposició de l’Ajuntament, ha quedat arxivada definitivament. L’acció judicial es va presentar fa tres anys davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), quan l’alcalde, Joan Roma (PSC), també era diputat al Parlament.
En aquell moment els dos regidors convergents d’aleshores van aconseguir que el TSJC imputés Roma per vuit causes, entre les quals hi havia la de prevaricació. Després de la instrucció del cas, la resolució del jutge va ser que la querella quedava arxivada.
Els regidors van fer un recurs sobre l’arxivament de la querella, que és el que també s’ha desestimat en l’última resolució judicial del jutjat de Berga, qui ha tingut la competència del cas després que Roma deixés de ser diputat.

Comentaris