Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El pilot d’Avià Marc Coma és a Marsella, a punt de viatjar cap a l’Àfrica amb la caravana Dakar Solidari

El pilot de motos d’Avià Marc Coma participa en el projecte Dakar Solidari. La caravana és ara a Marsella, a punt per viatjar cap a l’Àfrica per poder fer arribar material sanitari a un hospital del Marroc, sis de Mauritània i dos del Senegal.
El fet de no estar ara sota el paraigua del ral·li Dakar, per la suspensió de la prova, dificultarà als pilots del Dakar Solidari l’entrega del material sanitari, ja que els tràmits no són fàcils. Els pilots però, confien que els ajuts arribaran i estan li·lusionats de poder participar en aquest projecte, tal com ha explicat a Ràdio Berga Marc Coma.
Ha dit que és l’altra cara del Dakar, ja que des del Dakar Solidari es veuen els problemes i entrebancs que hi ha per poder portar l’ajuda humanitària als països africans.
Després de la suspensió de la prova, per la manca de seguretat a Mauritània, Coma es va mostrar des del primer moment disposat a tornar a l’Àfrica per portar el material solidari. El pilot avianès hi ha afegit que és ‘hora de passar pàgina i pensar en un projecte il·lusionant’ per a la propera temporada.

Comentaris