General

L’Associació de Comerciants de Gironella fa el lliurament dels premis de la seva campanya de Nadal

El premi de 3.000 euros que sortejava l’Associació de Comerciants de Gironella a través de les butlletes que han repartit una setantena d’establiments durant aquestes festes, encara no havia sortit. Fins ahir a la tarda, encara no hi havia guanyador del gran premi de la campanya, que se sortejava en combinació amb el sorteig del Nen. És per això, que durant la festa del lliurement del premi, es van tornar a sortejar els 3.000 euros. El premiat va ser finalment Andreu Núñez.
El sorteig es va fer entre les persones que van assistir al Local del Blat, lloc on es va fer la festa de final de campanya ‘Gironella Compra i Guanya’. Una campanya que, segons l’Associació de Comerciants de Gironella, cada any satisfà més a tothom.
Durant la festa, també es van lliurar els premis, que són vals de compra, a les persones que han guanyat diners a través dels concursos que es van fer per Ràdio Berga durant les festes nadalenques. La campanya, per mitjà dels concursos en aquesta emissora, ha donat un total de 1.980 euros repartits en vuit premis diferents.

Comentaris