General

Bagà inaugura el carrer Circumval·lació, que permetrà millorar el trànsit de la vila

Bagà ha posat punt i final a una obra clau per al municipi. Des d’ahir, la vila disposa d’un nou carrer que evitarà que els cotxes hagin de passar pel mig del nucli històric per travessar la vila. Aquest nou vial de la Circumval·lació es va obrir ahir al trànsit i d’aquesta manera el carrer Raval ha quedat tancat als vehicles de motor. Es tracta d’una obra clau per al municipi ja que suposarà una millora de la mobilitat. La inauguració del carrer es va fer ahir i va comptar amb la presència del director general d’Administració Local, Carles Bassaganya. Bassaganya va dir que des del departament de Governació els satisfà poder treballar pels ajuntaments més petits.
L’alcalde de Bagà, Nicolas Viso, durant la inauguració va agrair l’aportació que el departament de Governació ha fet en aquesta obra, que ha costat al voltant d’1,3 milions d’euros.
Segons Bassaganya, obres com aquesta milloren la qualitat de vida dels habitants i això empeny al departament de Governació a seguir col·laborant amb als ajuntaments.
El nou vial s’agafa a l’altura del carrer Pintor de Soto, al costat de l’institut de Bagà, i avança fins a l’avinguda Reina Elisenda. Té una longitud d’uns 400 metres i una amplada de 12 metres, i disposa de dos carrils de circulació.

Comentaris