General

Berga tindrà radar mòbil de trànsit fins el proper 28 de febrer

El 6 de febrer va entrar en funcionament a Berga un radar mòbil amb l’objectiu que la Policia Local pugui controlar la velocitat dels vehicles a les vies urbanes. L’aparell havia de funcionar durant quinze dies, però finalment s’allargarà aquest període, fins el proper dia 28. El radar pot estar instal·lat en diferents punts de la ciutat, per tal de controlar els vehicles amb excés de velocitat, així com el de recollir dades que permetin millorar la seguretat viària a la ciutat.
La Policia Local espera poder comptar amb el radar uns 4 o 5 cops l’any, per fer diferents campanyes per controlar la velocitat a la ciutat.
Vizuete recorda que sobrepassar els límits de velocitat, que a l’interior d’una ciutat és de 50 quilòmetres per hora com a màxim, comporta una sanció d’entre 100 i 520 euros i la pèrdua d’entre 2 i 6 punts del carnet de conduir, en funció de quin sigui l’excés de velocitat.

Comentaris