General

La Casa Regional d’Aragó del Berguedà prepara un viatge a l’Expo de Saragossa

Una setantena de persones formen part de la Casa Regional d’Aragó del Berguedà. Afiliats que participen de molts dels actes que anualment organitza l’entitat. A part de trobades i sopars, també organitzen cursos de capacitació professional per a transportistes. A més, músics i ballarins de la comarca es preparen a les instal·lacions de la Casa d’Aragó. L’entitat, però, ja està preparant una important activitat. Es tracta d’un viatge a l’Expo Saragossa, que se celebra aquest any. El president de l’entitat, Esteban Cabero explica que tot i que el nombre d’afiliats ja no creix, els socis són molt participatius.
La Casa d’Aragó ha celebrat aquest cap de setmana la festa del patró de Saragossa, Sant Valero, una festa que ja és una tradició. Durant el cap de setmana, s’ha fet un torneig de botifarra i ahir hi va haver un dinar en honor del patró.

Comentaris